Tuesday, December 1, 2009

aku dah gilaaa.....

sememangnya aku skrg melangkah ke arah itu..1 big reason knapa aku masih kt opis lama ni pun, aku tau tau..bodoh kan..dpt offer yg dekat ngan umah, tp aku masih suka racing kt hghway kl-seremban tiap pagi & petang..mmg sengal..

tak tau nak cakap apa dah..

2 Comments:

Blogger irnie said...

babe, i have tendered ;) and starting Dec 1, 2009, i am officially unemployed **sigh

December 2, 2009 at 11:13 AM  
Blogger mariati83 said...

huh?? biar betik....cik kak, kira ko lg gila dr aku lah...ke ada join mna2x bisness kencang...aishhhhh...

December 2, 2009 at 6:27 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home