Thursday, July 29, 2010

entri jenis curi-curi....

Alkisah, disebabkan pc aku tidaklah sgt strategik utk surf internet & mcm2x, aku xbleh sesuka hati bukak jlnkan xtvt menge"surf"..gila ko..orang lalu lalang belakang aku..mata mesti cerah nya kalo aku buat bukan2x...

ari tu nk tercabut tangkai jantung aku..boss dtg..gila jln xde bunyi..bahaya betikkkk...sedap2x layan fb, alih2x dia kt tepi...dia senyum..aku je yg malu sendiri...hahaha...toreh pun xde darah ooo time tu..

moral of the story, jgn brani bukak macam2x...ok???

2 Comments:

Blogger Irnie said...

welcome back..!

July 31, 2010 at 12:01 AM  
Blogger Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

April 4, 2017 at 2:13 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home