Thursday, March 19, 2009

bekojalah kito sekuetnya....

semalam, time lunch bos aku kol..suruh turun nilai..ada meeting..dlm hati aku, apesal aku lak kna attend..kalo bersangkut paut dgn aku, aku ok..tp aku xnak pergi sendiri..kalo kereta aku dh kluar pun, aku xkan pergi sendiri..kalo dia bwk, aku xde alasan utk menolak..

takpe, one of our click jd mangsa, hntar aku g nilai & patah balik kl..apa yg bersarang di otak pikiran aku, dia x mungkin menolak arahan bos..hahaha..

yg senaknya, aku hanya dan minum latte pg ni..nasib baik ada select..time meeting hanya ada nescafe susu smpai kul 3..kalo aku kt opis sndiri, biskut munchys at least..aku nk pengsan..lapar beb..x sabar nk smpai desa, tangki bukan sekadar perlukan minyak tp lebih dr itu..

agenda of meeting.sedikit siut..aku tau apa yg diorang bincang tp aku nk je bukak mulut tnya bos aku, knapa kita kt sini..cerita psal navigation system yg aku xtau hujung pangkal..apa prob bro? biar aku tangguh dulu..yg pasti hari ni aku akan tnya gak lps ni..sabar..diaa pun aku nmpak busan...

"is it our meeting regarding this issue? why i must attend?" tapi yg belakang tu x terkeluar..yg depan tu yaa..dgn slmba bos aku jwb "1 day, u will handle this matter.."dlm hati aku, mati aku lepas ni...masak..

setelah beberapa benda aku korek, aku boleh rase aku yg bakal terjadi lepas ni..one of our click will resign soon..issue yg sedikit complicated dan tak boleh agak byk..skit2x je..coming kitorang will move to nilai..bos jnji nk up gaji for this coming april..juga berkenaan allowance utk pindah..bagi aku, ok dr x dapat lgsung..tak mau cerita banyak..

1 Comments:

Blogger Ami said...

Nak naik pangkatlah tu.

March 19, 2009 at 2:05 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home