Thursday, March 19, 2009

bila hati menyanyi...

hari ni aku pakai baju kurung..sekali dalam seminggu..inilah harinya, jumaat..hari ni kaler putih..bunga purple, tudung purple..sedikit sopan dari hari biasa..hehehe..

on pc, on skype, on email..atas meja clear..xde kertas yg ditinggalkan oleh sesiapa.sama mcm aku balik semalam..pikir2x apa benda aku nk buat hari ni..ooo..satu saja yg blum settle, outstanding payment utk one of our contractor..aku nk gelak pun ada gak..dia dtg mengamuk, knapa tak release cheque dia lagi...hahaha..citer sama bos la kawan...aku kuli je...

yg buat aku mmg tak tahan gelak, bos aku kna ugut dgn dia..nk carik org naik atas (opis aku 3rd floor), humban aku nyer bos ke bawah..aku igt bos main2x tp bila dia ckp "u igt i main2x ke..ada nmpak muka sy mcm buat lawak?" aku x jd gelak..."i nk settlekan suma hutang ngan dia, lps ni xnak bagi apa2x job lagi..just close their account"...hehehe..kalo tak kena gertak mmg confirm x bayar..lg satu peel kt sini..pyment byk lemb..."ada duit suma kasi jalan bos"..spt biasa itu mmg dlm hati..

oh ye, pagi ni bila aku bukak blog, aku nk gelak...korang nk join jom lah...jgn segan2x..sila...

2 Comments:

Blogger Ami said...

Kat mana yg ko gelak tuh? nak join camne x ckp?

March 19, 2009 at 7:55 PM  
Blogger mariati83 said...

aku nak gelak skali lg....tp aku nyorok balik pc..takut orang lain nmpak..kan xpesal aku kena sound mcm hari tu "waa...u banyak senang hati aaa"..elok kt sini buat muka ketat spjg masa..br org takut nak kacau...hahahahhaaaaaaaaaa..smbung gelak....

March 20, 2009 at 1:28 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home