Tuesday, May 19, 2009

aku hari ini..mungkin berbeza untuk hari esok atau seterusnya, ye ke?

aku bakal dilonggokkan kerja yang tamau orang buat..kenapa aku cakap macam tu? mmg xde orang yg nak..bakal face up dgn 1001 masalah..hari ini aku hanya nampak samar2x, mungkin esok akan terang lagi bersuluh...

click yg nak brenti end of this week , aku and one other kakak will take over his job..kami 2 orang, pompuan..buat kerja project engineer..kedengaran macam cipan sbb aku takde basic engineering langsung..org yg aku bajet tak tersenarai sbagai mangsa keadaan..aku tak puas hati..

aku tak suka cara kerja yg main grab org suka2x hati ni..suka2x hati suh org take over keja yg mmg kita tak specialist..tapi agaknya, kalo boss dh bukak mulut, boleh ckp TAK ke? dlm kepala aku ada satu je skarang, buat blur2x..boleh ke?

buat masa ni, aku malas nk pikir pjg..aku nk tggu ujung bln ni,



here i am..ujung bulan ni..fuhh...aku excited gila...leave form dh isi ni...tggu nk submit bila nmpak batang idung bos nnti...hulur...
"hah, going for interview aaa"
buat muka terkejut "hah"
pas tu cover balik "no la, i x suka pergi interview"
"so, u suka kerja sini la?" hahahaha...cam kerbau bala pun ada rase..wakakaka..

1 Comments:

Blogger angah-irnie said...

yup..! tak sabar gak... ehhe hati da on the way ke sana **winkwink

May 20, 2009 at 10:27 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home