Thursday, May 14, 2009

pagi2x jumaat mcm ni, aku rase nk panggil orang fucker..mmg, kalo ape2x jd kt aku td, mmg aku terkam cina tua tu...sumpah..

pagi td..aku rase mcm nk turun dr kereta dan pukul org dengan stering lock..muka aku biru menahan marah..segala jenis binatang haram keluar dari mulut aku..nasib baik aku tak terbabas...mmg binatang itu pompuan tua...

elok2x aku duk line paling kiri sblm smpai minlon, dia yg duk line tengah belok masuk..cilakak..terkejut aku..tiba2x..aku laju gak walaupun duk line paling kiri..dah mmg depan aku line clear..yg duk line tengah mkn angin, slow betak..paling mengong tiba2x dia masuk lorong aku..tnpa apa2x signal..nasib baik aku yg pantas mengelak dr terkena kereta dia..mmg sikit lg nk kena keta aku..kalo ada motor kt tepi pun mmg dh selamat dah...cina tua tu dulu yg aku terkam..aku yg terkejut x sempat nk tekan hon...hanya mengelak cepat beserta sumpahan dan biru kt muka...debar tak habis..rase x dah leh nk tekan minyak..aku tgk je dia ikut cermin belakang...sgguh aku x puas hati..mmg ah so tua tu bodoss nak mampus..xkan mabuk pagi buta nih...bengong tak abis...kalo aku la buat bengong cam tu, aku rase mmg dh pecah cermin sisi kt sebelah aku...paling koman, wajib dpt isyarat tgn, fuck..

aku rase dia bernasib baik sbb dia buat gitu kat aku...kalo org lain, mmg dh kna debik...aaa, aku marah kejap je...sbb x apa2xkan keta aku...kalo x, pakai baju kurung pagi jumaat ni pun, mmg dia kna terkam...

2 Comments:

Blogger angah said...

ehhe mek.. marah nyer.... btenang...

May 14, 2009 at 10:26 PM  
Blogger Ami said...

18ACYSGGB
Hahaha.
thank god ko selamat. mati ari jumaat, x sempat rasa cuti sabtu mmg terasa benar palatnya. Lain la mati ahad malam. Tak yah gi kerja isnin.
Lol

May 15, 2009 at 12:01 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home