Thursday, June 4, 2009

layan lagu camelia (irwan shah) lagi best...ahakssss..

kenapa kalo skali jumpa org yg bwk keta cam siut on the road, mmg sepanjang jalan aje yg macam ko nak maki...suka hati bapak dia ke kiri ke kanan..pas 2 suka duk line paling kanan tp bwk keta cam mkn angin..mmg shutttt la...serius beb, cam petang smlm...sepanjang jalan ada je yang aku rase nak sondol2x bontot keta dia...

jahat tak aku? tak, aku tak jahat pun...rase je..xde orang nak marah pun kalo aku rase mcm tu..sumpah pun xpe sbb xde orang dgr..cool beb, tenangkan diri sendiri...

1 Comments:

Blogger angah-irnie said...

beb klu jmpe lg next time, ko potong je ikut kiri pastu ko bawak lg slo dr die kt depan tu, pastu biar orgĀ² blkg maki korg bdua plak... br puas hati ehhe...jgn ikut nasihat xgune aku nih ;D

June 5, 2009 at 5:43 AM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home