Sunday, March 29, 2009

last day at Desa...

last saturday, aku dh kirim 2 kotak besar yg berisi fail2x aku ke nilai..opis baru..aku dh tgk skali tmpt yg bakal kami duduki tp time tu meja xde lagi..esok je la aku pergi, esok aku cuti tp bercadang nk pergi hantar barang skit..kira hari rabu, terus masuk sana..boss dah approved aku cuti esok..leave form kendian aku isi..jnji aku dh kasi tau itu orang..

aku sedikit terharu nak tinggalkan sini..sedeyy oo...aku dh mula selesa kt sini, tup2x dh kena pindah.nk tak nak, kena ikut..semua sibuk tanya aku nk stay kt mana..apa kisah? aku sakit kepala nak pikir banyak2x..tengah serabut nih...

1 Comments:

Blogger NuR_KaSEH said...

selamat berhijrah tempat baru..moga lebih cemerlang dan terbilang di sana.....:-)

March 29, 2009 at 7:46 PM  

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home